Partnerské náramky – hluboké spojení ať jste kdekoliv

Jedná se o sadu dvou náramků, které mají vyjadřovat lásku, jednotu a sounáležitost. Známé jsou i pod názvy náramky partnerství, náramky zamilovaných nebo náramky přátelství.

Pokud od náramků očekáváte něco víc, můžete se zkusit poohlédnout po něčem, co skutečně má hlubší význam, po něčem, co v sobě ukrývá příběh.

Partnerský náramek vždy připomene, výjimečnost člověka, který jej s vámi nosí – zejména, pokud zrovna nemůžete být spolu. Každý náramek je skvělý a dobře vypadající módní doplněk, párové ale mají navíc hlubší význam. Ukažte s nimi celému světu, že jste našli svou spřízněnou duši, že k někomu patříte.

Jaká je podstata partnerských náramků?

Náramky pro páry se skládají vždy ze dvou náramků z minerálů, které jsou něčím propojené, ať už je to barva, styl, materiály nebo jiné použité motivy. Je to krásný způsob, jak dát nejen sobě, ale všem okolo, najevo svou lásku, jednotu a sounáležitost.

Nejde jen o obyčejné náramky. Zkuste si to představit, jakože jeden náramek z páru je jing a druhý jang. Jeden bez druhého nemůže existovat, jeden znamená temnotu, druhý světlo. Sice jsou tedy elementárními protiklady, ale zároveň se zákonitě přitahují i doplňují. Ani den přece nemůže existovat bez noci.

Z toho důvodu se partnerské náramky často navlékají z právě opačných barev, aby se dalo najevo, jak se navzájem doplňují. Jiné jsou ale v páru shodné, aby symbolizovaly soudružnost a neoddělitelnost. Obě varianty mají něco do sebe.

Náramky pro partnery jsou skvělou volbou, jak dát milované osobě vědět, že ji skutečně zbožňujete, je pro vás výjimečná osoba a chcete sdílet určité spojení. Párový náramek darovaný druhé osobě potěší a zároveň upevní sílu vašeho spojení.

Tip: Nezapomeňte o své partnerské náramky náležitě pečovat, abyste se jejich význam nepokazili tím, že si je poškodíte, nebo dokonce zničíte. Pokud zůstanou dlouho krásné, budou vás na oplátku dobíjet pozitivní energií.

Zvláště dívky a ženy touží po módním doplňku, co má v sobě ukrytý hlubší význam, zároveň jejich partnera viditelně spojuje právě s nimi a ukazuje tak světu přítomnost spřízněné duše v jeho životě. 

Ukažte, že je ve vašem životě někdo důležitý, bez koho si svět nedokážete představit a s kým chcete být pořád. Partnerské náramky obměkčí srdce každého partnera i partnerky.

 

Partnerské náramky


Párové náramky nejen pro zamilované páry

Sice se může jednat o dárek, který přiléhavě pasuje právě pro dvě zamilované osoby, ale nenechte se touto asociací svázat. Náramek pro páry může být skvělý dárek i pro maminku, tatínka nebo pro velmi blízké přátele. Ničím přeci není stanoveno, že jej nutně musí nosit pouze muž a žena.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ČTENÁŘE A KUPUJÍCÍ: Mějte vždy na paměti, že použití drahých kamenů či minerálů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že na sobě cítíte příznaky jakékoliv nemoci, vždy vyhledejte buď svého praktického lékaře, popř. příslušného ambulantního specialistu! Vezměte, prosíme, na vědomí, že neexistují žádné minerály a drahé kameny, které by měly fyzický účinek proti rakovině, leukémii a dalším zhoubným nemocem, stejně tak nemocem, které by mohly mít negativní dopad na zdraví. Důrazně upozorňujeme, že všechny zde uvedené údaje a též všechny údaje na všech stránkách webu www.buddhanaramek.cz, které obsahují informace o metafyzických vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jež jsou v lidových mýtech a tradicích nazývány jako „léčivé“ kameny, jsou pouze informativní, čerpané z obecně známých informací a zdrojů. Zdroji pro tyto informace jsou tisícileté mýty a tradice ohledně použití minerálů a drahokamů v lidovém léčitelství, publikované prostřednictvím masových médií ve formě tištěné i elektronické, dále pak běžně dostupná literatura – knihy, kde jsou publikovány údajné účinky na lidský organismus a psychiku. Tyto informace, jež jsou ve společnosti obecně rozšířeny, nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu prostřednictvím vědecky ověřených lékařských postupů a léčivých přípravků s ověřenými účinky. Až na výjimky nejsou tzv. „léčivé“ schopnosti minerálů a drahých kamenů, stejně tak, jako produktů z nich a s nimi vyrobených, jakkoliv vědecky ověřeny a jsou dány jen a pouze lidovou tradicí a mýty.